About us

Mijn Ebook, die floor lampen heet en te koop is, is te vinden op Amazon. Ik hou van schrijven over vloerlampen, ik heb een geweldige collectie van hen op mijn blog en ik hou echt van het kunstenaarschap van deze lampen.

Ik denk dat het altijd een plezierige oefening om te zien wat andere mensen hebben gevonden om de beste vloer lampen. Ik deel vaak met mijn lezers de resultaten van mijn eigen studies.

Ik was dan ook blij toen ik een e-mail kreeg van een lezer, die in Nederland woont en die al had geschreven over de Beste Vloerlamp in Amsterdam (zie hieronder). En na het nemen van een kijkje op een aantal van mijn lezers 'berichten over het onderwerp, realiseerde ik me dat er een grote, gepassioneerde groep mensen die er zijn die houden van dit soort vloerlamp. Dus heb ik besloten om dit bericht te schrijven om u te laten zien alle goede dingen over vloerlampen.

Mijn vader zei altijd dat ik mijn neus uit een kamer moest houden die aangestoken zou worden. De kamer in dit geval was mijn slaapkamer, maar zelfs met dat in gedachten, is er altijd een kamer die verlichting dient, en ik ben geen uitzondering.

Ik heb hetzelfde dilemma als iedereen als het gaat om vloerlampen, hoe kan ik beslissen welke lampen te kopen voor mijn slaapkamer? Mijn eerste probleem was dat mijn ouders kocht me een mooi meubelstuk, en aangezien ik ben geen grote fan van al die witte houten stukken ik heb echt geen probleem met een zwarte vloerlamp, maar ik wil echt niet gaan met een goedkope witte alleen maar om een paar dollar te besparen. Ik was ook vrij zeker dat ik in staat zou zijn om een lamp voor mijn kamer te krijgen van een verlichting winkel en een lamp zou het gemakkelijke deel.

Mijn motto is 'Lights don't need to be expensive' en deze blog gaat daarover. Ik ben op zoek naar verlichting vandaag, en ik denk dat dit gaat over een van de redenen waarom ik hou van verlichting. En weet je wat? Ik hou er nog meer omdat het gratis is. In deze post, zal ik betrekking hebben op hoe je een lamp te kopen, vind de beste stijl van de lamp voor uw kamer, en wat te doen als het te donker. Ik hoop dat je dit bericht nuttig, en dat je leert een beetje iets nieuws elke keer dat je het leest.

Hoe vind je een goede lampen in uw locatie

Tegenwoordig moet je een beetje meer zoeken als je op zoek bent naar lampen. Je weet dat de goeden je minder kosten, toch? U zoeken naar lampen online en krijgen ze voor minder dan $ 150. U ook kijken op een aantal van de retailers online voor lampen, evenals op zoek naar lamp modellen en specs in uw favoriete online winkels.

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in Nederland, waar ik nog steeds een beetje Nederlands spreek, maar niet kan wennen aan het zo goed Nederlands spreken, en nog steeds een licht accent heb. Ik begon te leren schrijven in 2009, en zijn het schrijven sinds 2010. Ik heb een diploma Engels aan de Universiteit van Tilburg en een diploma Engels, dus ik heb een achtergrond in het schrijven. In 2010 werkte ik in een kleine koffietent in het centrum van Amsterdam, waar mijn baas een voormalige leraar van mij is. Ik deed freelance werk en bracht een jaar door in Spanje, wat ik daar ook deed voor een kunstgalerie. Ik raakte betrokken bij het internet bedrijf, die me in staat stelde om mijn blog te starten in 2011, en ik heb sindsdien meer dan 600 berichten geschreven, die veel onderwerpen, waaronder design, geschiedenis, economie en levensstijl. Momenteel werk ik aan een nieuw boek, over Nederlandse architectuur en design, dat ik schrijf voor mijn vriend Edwige, mijn co-auteur van mijn eerste boek (2012). Ik was architect in Nederland en nu ben ik freelance ontwerper en meubelontwerper.

Ik heb veel ervaring omdat ik veel lampen heb gehad en veel nieuwe heb ontworpen, waarvan er vele nog steeds rondgaan.

We begonnen deze blog in 2013 met het doel om veel lampposten te hebben die verschillende stijlen lampen laten zien, evenals verschillende lampen gemaakt voor verschillende doeleinden, maar we hebben het goed gedaan en het groeit. Als je meer van dit soort berichten wilt zien, kun je onze belangrijkste blog bezoeken of ons volgen op Pinterest.

Ik ben ook een ontwerper van lantaarnpalen, en ik ben altijd het toevoegen van nieuwe ontwerpconcepten, dus kom vaak terug. Ik hoop dat je de blog leuk vindt! Bedankt voor het lezen, en ik hoop dat je niet teleurgesteld in mijn post ????

De lamppost rechtsboven op de pagina is van 20