Disclaimer over Affiliate Programs

Affiliate Links zijn geen goedkeuring of een belofte van onze organisatie. Het is gewoon om je te laten zien waar ons bedrijf over gaat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor producten die u koopt via deze links of voor eventuele verliezen die u oplopen in verband met uw bestelling. Houd er rekening mee dat als u besluit om een aankoop te doen via een link op deze website, het de kosten van onze bedrijfskosten zal maken om de link te bedienen.

Deze gloeilamp in uw keuken kan geen bepaalde naam hebben, maar het heeft heel wat positieve kwaliteiten en is waarschijnlijk de helderste gloeilamp u ooit zou kunnen willen. Als u op zoek bent naar de beste bollen voor uw keuken dan is dit het. Het is een zeer langdurige lamp en de kleuren en het licht uit het zijn mooi en de bollen zijn geweldig voor thuis gebruik ook.

U moet het recht hebben om vertrouwen te hebben in het product dat u koopt, want het is ons doel om u te voorzien van kwaliteit, betaalbare en betrouwbare producten. Als u een vraag heeft over een van de producten op onze website, of als u iets nodig hebt, neem dan contact met ons op, en we zullen u graag helpen. Wij willen uw ervaring met een van onze producten zo aangenaam en plezierig mogelijk maken. Wij zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden en u de allerbeste service te bieden.

Koop het nu!

Als u een huidige klant bent, u een bestelling plaatsen door op deze pagina op nu kopen te klikken. U wordt doorgestuurd naar het afrekenproces. Zodra je je aankoop hebt gedaan, ontvang je een bevestigingsmail met je bestelnummer.

Heeft u nog andere vragen of zorgen neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch op (800) 533-90