Waar moet ik op letten bij het kopen van vloerlampen?

Als u een budget dat groot genoeg is voor vloerlampen en als je de tijd en geduld om de blog te lezen. Als je dat niet doet, wil ik het toch niet weten. Dus je jezelf de vraag stellen: waar moet ik op letten in vloerlampen? Hier zijn een aantal dingen die u zoeken om te bepalen of een vloerlamp geschikt is voor uw behoeften:

Heb je het budget voor de lamp? Dit is waarschijnlijk het belangrijkste om te controleren. Om uw budget te begrijpen, moet u zien hoeveel u zich veroorloven om uit te geven en hoeveel u nodig hebt om ervoor te betalen. Als u op een zeer basisbegroting leeft, u niet meer dan $5 tot $7 per maand voor een plafondventilator of een ventilator willen besteden die voor plafondventilatoren wordt ontworpen. In sommige gevallen heb je meer nodig als je een grote ruimte hebt of als je je ruimte intiemer wilt laten aanvoelen. Als u een zeer groot budget, stel ik voor dat je een LED-vloerlamp met meer dan twee lampen of meer dan een 6,5 ft. lamp met drie lampen. Heeft de vloerlamp de perfecte hoek? Dit is waarschijnlijk het belangrijkste om te weten. Dit heeft niet alleen invloed op de helderheid van de lamp, maar ook op het algehele comfort van de ruimte. De meeste mensen zijn bekend met het idee dat hoe groter de kamer, hoe dichter je moet zitten. Met een meer intieme ruimte zal het plafond natuurlijk naar de vloer vallen en de ruimte waarin u uw nachten doorbrengt, zal zich minder rommelig voelen. Hoe zoek je vloerlampproblemen De beste manier om een vloerlampprobleem te herkennen is om zo specifiek mogelijk te zijn. Een lamp die niet de juiste hoek in de lamp heeft, kan tot veel problemen leiden. De rechterbenedenhoek van een high-end lampje is bijvoorbeeld mogelijk niet goed. Vergeleken met Smalle Buffetkast Ikea, kan het merkbaar meer resounding. Als dit het geval is, u beter af zijn om een lager licht voor dezelfde prijs. Een vergelijking met Baninni Schommelstoel weergeven. Hetzelfde geldt voor elke lamp met een gebroken of gebogen lamp. En als het gaat om lamphoeken, heeft het geen zin om minder dan 45 graden te krijgen (daarom raden we de hoek van 50 graden in een lamp aan). Vloerlampen zijn het best bekeken vanaf de zijkant, niet de top. Als de lamp niet op de juiste manier schuin is, is het licht niet zichtbaar vanaf de voorkant van uw kamer. Dus ik raad het gebruik van uw huis zon, en gebruik maken van een diffuser indien nodig. Vloerlampen zijn ook vaak moeilijk te zien van buitenaf. Om ervoor te zorgen dat u het licht van binnenuit zien, u een diffuser installeren.

Hier is een eenvoudige methode om een diffuser tussen uw lamp en uw voordeur. Ik gebruik een die gemakkelijk kan worden gekocht bij Home Depot, of een cheapo degenen die je zal hebben om jezelf te kopen. Het is niet moeilijk en ik raad het aan. Waarom zijn er zoveel verschillende vloerlampen? Hier is een illustratie over hoe je er een installeert. Verwijder eerst de schroeven van de onderkant van de diffuser. Dit is belangrijk voor het licht om door de diffuser te schijnen. De diffuser kan erg lastig te verwijderen zijn. Bekijk het testrapport vloerlamp.